SZAKKÖR OTTHONTANULÓ​ ​/​ ​KÖZÖSSÉGBE NEM JÁRÓ GYEREKEKNEK !
ZENE-ÉS ÉNEK / IDEGEN NYELVEK /​ ​SZABADIDŐS PROGRAMOK​ ​/​ ​SOK-SOK JÁTÉK ÉS​ ​BOHÓCKODÁS :)​ ÓVODÁS KORTÓL​

Otthontanuló/magántanuló gyermekek részére ​a II. és XI. kerületi helyszínen is ​rendszeresen heti 1​-1​ alkalommal közösségi foglalkozást (szakkört)​ ​indítunk, terveink szerint az alábbi ​"időtöltéssel":​ ének-szolfézs-zene, irodalom, angol és francia nyelv, sok énekkel, mondókával, JÁTÉKOS FORMÁBAN NAGY TÜRELEMMEL, természetesen kornak megfelelően, plusz​ ​szabadidős-kirándulós programokkal​.

Legfőbb célunk, hogy az otthontanuló gyermekek is ízelítőt és
lehetőséget kapjanak a csapatba való beilleszkedésből, lehetőségük legyen közös élmények gyűjtésére, játékosan megtanulják a közösségi létet, az alkalmazkodást és megismerhessék a közös munka és játék örömeit.
Szeretettel várjuk olyan gyermekek jelentkezését óvodás kortól, akik nem járnak rendszeresen közösségbe, de meg van az igény, hogy barátokat, játszótársakat találjanak és közben észrevétlenül sok új dolgot megtanulhassanak.

A zene ellazít, kikapcsol, akár tanulási nehézségek,viselkedési
zavarok is leküzdhetők vele.

A foglalkozást a jól működő Ének-gitár szakkör kibővített
változataként képzeljük el, ahol igyekszünk megismertetni és
megszerettetni a gyerekekkel a zenét sok játékkal és mókával. E
mellett magyar, angol és francia nyelvű dalok, mondókák tanítását tervezzük úgy, hogy ezek meg is adhatják a nyelvtanulás alapjait is.

DE! semmi nem kötelező nálunk, épp az a cél, hogy a gyerekeknek legyen választási lehetőségük és abban merüljenek el, amihez kedvet éreznek, amitől jól érzik magukat!

06 30 563 5244
eva109@gmail.com