TANULÓS SZAKKÖR OTTHONTANULÓ​ ​/​ ​KÖZÖSSÉGBE NEM JÁRÓ GYEREKEKNEK !
ZENE-ÉS ÉNEK / IDEGEN NYELVEK /​ ​SZABADIDŐS PROGRAMOK​ ​/​ ​SOK-SOK JÁTÉK ÉS​ ​BOHÓCKODÁS :)​ 3 ÉVES KORTÓL​

Otthontanuló/magántanuló gyermekek részére ​XI. kerületi (Bikszádi utca) és/vagy  II. kerületi (Margit-híd Budai hídfőnél)  helyszínen ​rendszeresen heti 2 alkalommal közösségi foglalkozást (szakkört)​ ​indítunk 3 ÉVES KORTÓL! -, terveink szerint az alábbi ​"időtöltéssel":​ ALSÓ TAGOZATOS ISKOLÁSOKNAK A MEGFELELŐ TANANYAG ELSAJÁTÍTÁSA, GYAKORLÁSA, FEJLESZTÉS - FELZÁRKÓZTATÁS,  OVISOKNAK A KORUKNAK MEGFELELŐ FOGLALKOZÁSOK, FEJLESZTÉS. 

E mellett ének-szolfézs-zene, irodalom, angol és francia nyelv, sok énekkel, mondókával, JÁTÉKOS FORMÁBAN NAGY TÜRELEMMEL,  plusz​ ​szabadidős-kirándulós programokkal​.

SOKRÉTŰ KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉKOS FOGLALKOZÁS: SOK-SOK ÉNEK- ÉS ZENE GYAKORLÓ ÉS TAPASZTALT SZAKTANÁRRAL! , FEJLESZTŐ - TANULÓ FOGLALKOZÁSOK GYAKORLÓ - TAPASZTALT TANÍTÓNÉNI VEZETÉSÉVEL, "HANGSZER", TÁRSASJÁTÉK KÉSZÍTÉS HÁZILAG, EGYÜTT !!!! természetes és természetben található - együtt gyűjtött - anyagok felhasználásával is /kavics, fa, stb..../  !!!

Legfőbb célunk, hogy az otthontanuló gyermekek is ízelítőt és
lehetőséget kapjanak a csapatba való beilleszkedésből, lehetőségük legyen közös élmények gyűjtésére, játékosan megtanulják a közösségi létet, az alkalmazkodást és megismerhessék a közös munka és játék örömeit.
Szeretettel várjuk olyan gyermekek jelentkezését óvodás (3 éves) kortól, akik nem járnak rendszeresen közösségbe, de meg van az igény, hogy barátokat, játszótársakat találjanak és közben észrevétlenül sok új dolgot megtanulhassanak.

A zene ellazít, kikapcsol, akár tanulási nehézségek,viselkedési zavarok is leküzdhetők vele!

A foglalkozást a jól működő Ének-gitár szakkör kibővített
változataként képzeljük el, ahol igyekszünk megismertetni és
megszerettetni a gyerekekkel a zenét sok játékkal és mókával- ötvözve magyar, angol és francia nyelvű dalok, mondókák tanítását tervezzük úgy, hogy ezek meg is adhatják a nyelvtanulás alapjait is.

Célunk, hogy a gyerekeknek legyen választási lehetőségük és abban merüljenek el, amihez kedvet éreznek, amitől jól érzik magukat és a "magántanulás" is ettől sokkal jobban, lendületesebben megy!  

06 30 563 5244
eva109@gmail.com